Leverans
Normal leveranstid från sliceforher.com är 2-5 dagar för beställningar gjorda med PayPal eller faktura. Vissa produkter kan under högsäsong eller vid hög belastning ha något längre leveranstid. Har du inte mottagit din vara inom 6 arbetsdagar vill vi att du kontaktar oss via e-post eller telefon.  
För paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 249 kr för outlöst paket. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.
Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella prisfel som kan uppstå. Ibland händer det att någon av de varor som du beställt inte finns i lager och blir restnoterad. Om så är fallet så skickar vi dig ett mail inom 3 dagar. Kontakta oss om du vill annullera din restnotering eller om du har frågor kring leveranstider etc. 

 

Fraktfritt
Alla leveranser inom Sverige sker fraktfritt. Vid returer betalar du själv returfrakten. För beställningar utanför Sverige kontakta oss.

 

Byten & returer
 

Ångerrätt
Vi på Slice for her vill att du ska vara nöjd med din vara. Därför ger vi dig alltid öppet köp i 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Det enda villkoret är att varan kommer tillbaka i sitt originalskick d.v.s. att den inte är använd, naturligtvis får du försiktigt undersöka och prova varan.  Bifoga alltid originalförpackningar och eventuella märkes-tags. Varor som är plomberade måste fortfarande vara plomberade för att öppet köp ska gälla. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Returer får inte skickas via postförskott. Du står själv för returportot.  

 

Reklamation
Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leverans. Skulle du få en fellevererad eller defekt vara ska du kontakta oss per e-post eller telefon så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar. Vi står självklart för frakten vid felleveranser och reklamationer.
Eventuella returer eller reklamationer skickas till:
Slice for her
Sportvägen 28
191 43  Sollentuna

 

OBS! Kontakta oss alltid på info@sliceforher.com eller per telefon innan du skickar en retur eller reklamation. Det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss
För mer information se Köpvillkor

 

Leverans och retur