Slice for her  (Himo Care AB 556884-7825) bedriver verksamheten för sliceforher.com och följande villkor gäller för samtliga beställningar från sliceforher.com. 


När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och/eller din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna fullfölja avtalet gentemot dig och för marknadsföringsändamål genom bland annat elektroniska kommunikationstjänster. Du har enligt Personuppgifts­lagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.


Leverans
Normal leveranstid från sliceforher.com är 2-5 dagar för beställningar gjorda med PayPal eller faktura. Vissa produkter kan under högsäsong eller vid hög belastning ha något längre leveranstid. Har du inte mottagit din vara inom 6 arbetsdagar vill vi att du kontaktar oss via info@sliceforher.com eller telefon.  
För paket som inte hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på 249 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.


Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella prisfel som kan uppstå. Ibland händer det att någon av de varor som du beställt inte finns i lager och blir restnoterad. Om så är fallet så skickar vi dig ett mail inom 1-3 dagar. Kontakta oss om du vill annullera din restnotering eller om du har frågor kring leveranstider etc. 


Betalningsvillkor
Moms på 25 % ingår i alla priser. Du har möjlighet att välja vilket betalsätt som passar dig bäst. Vi erbjuder 2 olika sätt att betala ditt köp, PayPal eller faktura (vid faktura tillkommer en avgift om 30 kr). 
 

Faktura
Vid betalning mot faktura tillkommer en fakturaavgift om 30 kr. Fakturan skickas via e-post. När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen görs för att säkerställa att personen verkligen är den hen utsäger sig för att vara. Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med (det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr) samt dröjsmålsränta med 2 % per månad + gällande referensränta. 
 

Fraktfritt
Alla leveranser inom Sverige sker fraktfritt. Vid returer betalar du själv returfrakten. För beställningar utanför Sverige kontakta oss.


Byten & returer
 

Ångerrätt
Vi på Slice for her vill att du ska vara nöjd med din vara. Därför ger vi dig alltid öppet köp i 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Det enda villkoret är att varan kommer tillbaka i sitt originalskick d.v.s. att den inte är använd, naturligtvis får du försiktigt undersöka och prova varan.  Bifoga alltid originalförpackningar och eventuella märkes-tags. Varor som är plomberade måste fortfarande vara plomberade för att öppet köp ska gälla. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Returer får inte skickas via postförskott. Du står själv för returportot.  
 

Reklamation
Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leverans. Skulle du få en fellevererad eller defekt vara ska du oss per e-post eller telfon så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar. Vi står självklart för frakten vid felleveranser och reklamationer. Eventuella returer eller reklamationer skickas till:
Slice for her
Sportvägen 28
191 43  Sollentuna

 

OBS! Kontakta oss alltid på info@sliceforher.se eller per telefon innan du skickar en retur eller reklamation. Det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss
 

Återbetalning
PayPal - Återbetalning görs antingen till din PayPal-balans alternativt till ditt kort beroende på hur du betalade köpet. Vid återbetalning av PayPal-balans är saldot dig tillhanda så fort du godkänt returen. Återbetalning till kort kan ta ytterligare upp till 3 bankdagar.


Faktura - Har du inte hunnit betala fakturan behöver du inte göra det vid godkänd retur. Skulle du redan ha betalat in kommer beloppet återbetalas till dig inom 30 dagar efter godkänd retur. Kontakta oss vid eventuella frågor kring fakturan.


Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

Köpvillkor