Webbshop

Racketväskor:

  • Mindre 

  • Stor

Vadderade fodral för:

  • Dator

  • Läsplatta/iPad

  • Läsplatta/miniPad

Necessär:

  • Necessärer

  • Make-up väskor

Tenniskläder:​

  • Kombo

  • T-shirt 

  • Tunika

Tenniskläder

 

Egen design och tillverkad i Sverige. Tenniskläder som fokuserar på hållbarhet, funktion, känsla och stil .

 

För oss som spelar tennis så är den ständiga frågan vad gör jag med bollarna? Vår ambition är att alltid interagera bollfickor på ett bra och funktionellt sätt i designen. I denna kollektion finns fickorna som ett band runt midjan, vardera ficka kan ta en boll. Totalt kan du ha 6 bollar. Bäst fungerar bollfickorna om plagget sitter relativt tajt i midjan.

 

Material:  Tencel® och 8% Elastan. 
Våra tenniskläder är producerade i Tencel®, ett naturmaterial som tillverkas av cellulosamassa, en förnybar råvara med en mindre belastning på vår miljö. Även tillverkningen av materialet utgör en en mindre belastning på miljö. Materialet är behagligt att bära, mjukt och skönt mot huden, och har bra funktionella egenskaper, transporterar effektivt bort fukt.

De gröna dekorkanterna är gjorda i bambu, även det är ett naturmaterial och en förnybar råvara.

För att behålla passform och få en bra stretch och följsamhet i våra tenniskläder har vi inkluderat 8 % elastan i materialet.

 

Kollektion

Kombo - en ihopsydd byxkjol med fickor i linningen. För dig som känner dig mer bekväm med täckta ben kombinerat med kjol och praktiska bollfickor i ett skönt material. Detaljer som limefärgade sprund. Design och material ger bra stöd för magen och värmer till och från träning, samt under spel i kalla tennishallar.

 

T-shirten  - är figursydd med en snygg urringning och sidosprund med limefärgade detaljer. Vi har valt att göra en ”lång” kortärm för bekvämligheten. Längden på t-shirten är anpassad till Kombon för dig som vill ha ett komplett set.

 

Tunika  - med praktiska bollfickor i midjan (tunikan måste sitta relativt tajt för att bollfickorna ska fungera bäst). Du kombinerar själv med egna byxor undertill om du önskar. Går även att kombinera med en t-shirt under.

Webbshop Köp produkter från:

Smateria 

maggie mather

Slice for her

Sidan uppdaterades oktober 2020

Sportvägen 28

191 43 Sollentuna, Sverige 

info@sliceforher.com

Tel:+46 703 21 72 00

Tel:+46 704 64 63 04

Orgnummer: 556884-7825

Moms nr: SE556884782501

 

© 2016 by Slice for her. Partly created with Von Násh

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now